maanantai 17. huhtikuuta 2017

Harjurannan kulttuurikesä!


Puusuksihiihtoa Roppolassa kesällä 2016
Tulevana kesänä Harjurannalla voi nauttia luonnon äärellä monissa kulttuuritapahtumissa. Kesä käynnistyy Avoimet Kylät -tapahtumalla 10. kesäkuuta, jota vietetään samanaikaisesti sadoissa kylissä ympäri Suomen. Kesäkuuta jatketaan lasten ehdoilla, kun Harjurannan Kyläyhdistys ry on mukana Vekara-Varkaus Festivaaliviikossa 12.-18. kesäkuuta. Kylän väki toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan luontokohteisiin, koko perheen voimin. Lauluilta Harjurannan Luontokirkolla järjestetään tiistaina 13. kesäkuuta.

Kesäkuussa starttaavat myös Harjurannan Nuorisoteatterin kesäteatterinäytökset. Harjurannan Kesätetterissa on jälleen tarjolla taattua kesäteatteritunnelmaa harjurantalaisten ja vähän naapurikylienkin asukkaiden toteuttamana.

Heinäkuusta on tulossa ennusteiden mukaan todella kuuma kulttuurikuukausi, ainakin Harjurannalla menokohteita on miltei jokaiselle viikolle. Kuun puolivälissä Varkaudessa käynnistyy upea klassisen musiikin konserttisarja, Varkauden KesäKlassinen, joka tuo nuoret huippumuusikot esiintymään myös Harjurannalle Luontokirkon hiljaisuuteen sekä suuremmalle lavalle Harjurannan Kylätuvalle. Perinteisten vierailevien kesäteattereiden joukkoon lukeutuu tänä kesänä Kangaslammin Kesäteatterin Opri, jota ei kannata jättää näkemättä!

Kesä huipentuu 29. heinäkuuta järjestettävään Harjuranta-päivään, jonka ohjelmassa on huomioitu Suomen itsenäisyyden 100-vuotis juhlavuosi. Tarjolla on jälleen lämmintä kylätunnelmaa sekä viihdyttäviä esiintyjiä.

Nähdäänhän kesällä Harjurannalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti