maanantai 30. heinäkuuta 2018

Vuoden 2018 palkitut kyläläiset

Päivä Harjurannalla -tapahtuman iltajuhlassa palkittiin kyläläisten esitysten perusteella valitut Vuoden harjurantalainen, Vuoden yrittäjä, Vuoden nuori harjurantalainen sekä erikoisdiplomin saaja.

Kuvassa Tarja Kinnunen (vas.), Latokahvilan pitäjä Riika Paukkonen ja Konsta Kinnunen.

Vuoden harjurantalaisena taiteilija Taru Mäntysen valmistaman Kalapoika-patsaan sai Taina Mäklin. Perusteluissa mainittiin Tainan toimineen pitkään kylän perhepäivähoitajana. Hänen kodissaan on moni kylän lapsi saanut turvallisen hoidon vanhempien ollessa töissä. Taina on myös toiminut taustatukena ja talkoolaisena monessa kylän tapahtumassa ja toiminnoissa.

Vuoden yrittäjä -palkinnon sai Tarja Kinnunen. Hän on paljasjalkainen harjurantalainen ja toiminut yrittäjänä jo 17 vuotta kielen ja kommunikaation kuntouttajana. Tarja on puheterapeutti, työnohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, Sanat On Oy:n perustajayrittäjä ja toimitusjohtaja.

Vuoden nuori harjurantalainen on Konsta Kinnunen. Ehdokasasettelussa mainitaan, että Konsta on musikaalinen poika, joka esiintyi viime vuonna mm. Harjuranta-päivässä ja sen lisäksi useissa muissakin tilaisuuksissa. Kyläyhdistys katsoi, että Konsta toimii esimerkkinä muille harjurantalaisille nuorille.

Kyläyhdistys luovutti myös erikoisdiplomin Latokahvilalle, joka toimii Humisevan Harjun tilalla. Latokahvila on uusi yritystoiminta Harjurannalla ja tuo kylään mukavaa vireyttä. Kyläläiset ovat olleet tyytyväisiä, kun kylään on perustettu ihana ja viihtyisä paikka kahvitella ja maistella itse tehtyjä herkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti