maanantai 12. heinäkuuta 2021

Ilouutisia tanssin ystäville!

Perinteinen Harjuranta-päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 24.7., kun kyläyhdistys tuo tanssimusiikkia Kylätuvalle. Luvassa on mukavaa menoa koko illaksi.

Illan aloittaa klo 18 hurmaava Eija Kettunen, joka on niittänyt voittoja useissa laulukilpailuissa. Eijan meriitteinä mainittakoon Seniorilaulaja 2010 mestaruus, Mega Tähti 2014, Kainuun tangotaitokilpailun voitto 2016, Tangomaestro 2017, Laila ja Olavi -kilpailun seniorisarjan voitto 2017, SenioriMestarit laulukilpailun voitto 2018 ja Pentti Viherluoto -laulukilpailun voitto 2020.

Eija Kettunen

Eijan jälkeen lavan valtaavat illan pääesiintyjät Duo Tangokuningas Petri Hervanto säestäjänään Anssi Huotari (harmonikka, kitara ja laulu). Petri ja Anssi viihdyttävät tanssikansaa klo 19 alkaen. Kylätuvan pihamaalle rakentuu tanssilava, jolla kelpaa pyörähdellä, säällä kuin säällä. 

Kannattaa siis kaivaa tanssikengät ja kellohelmat esiin, sillä nyt niitä pääsee tuulettamaan!

Petri Hervanto

Loppuillasta tunnelmoi trubaduuri Jere Hartikainen. Tule viettämään iltaa yksin tai yhdessä ystävien kanssa! Kylätuvan kahvio ja Martin pubi palvelevat kävijöitä koko illan.

Lapsiakaan ei ole ohjelmassa unohdettu, sillä alkuillasta Kylätuvan salin täyttävät villit rytmit lasten discossa klo 17-18. Discoon on vapaa pääsy!

Ja mitä olisivatkaan kyläpäivät ilman perinteisiä arpajaisia? Tuttuun tapaan arpoja myydään hintaan 2€ kpl ja vitosella voi lunastaa kolme arpaa. Mutta mitä onkaan pääpalkintona? Tule paikan päälle katsomaan! Arvonta suoritetaan klo 20.30.

Liput:

Aikuiset 5€
Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 4€ (kortti esitettävä)
Lapset alle 13-v. ja saattajat ilmaiseksi

Lipun hinta sis. kahvi/tee.

Tapahtuma järjestetään huomioiden vallitsevat turvallisuusrajoitukset, joten tulethan vain terveenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti