keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Keskustelutilaisuus Joutenmäen kallioalueella 8.10.2021

Maanrakennus Viljakainen Oy on toimittanut Keski-Savon ympäristötoimelle Joutenmäen kallioalueen yhteiskäsittely- ja ympäristölupahakemuksen. Hakemuksen vireilläolosta on kuulutettu 6.8. – 13.9.2021 ja kuulemisesta on tiedotettu naapureita ja lähiasukkaita 6.8.2021 päivätyillä kirjeillä.

Hakemuksesta on pyydetty lausunnot Pohjois-Savon ELY-keskuksen Ympäristö- ja Liikenne vastuualueilta ja Varkauden kaupungin terveydensuojelusta, rakennusvalvonnasta sekä kaavoitukselta. 

Saapuneiden muistutusten ja hakijan toiveesta Joutenmäen kallioalueelle järjestetään keskustelutilaisuus. Hakemusasiakirjat ovat edelleen nähtävillä Keski-Savon ympäristötoimen internet sivuilla www.keskisavonymparistotoimi.fi / Hallinto / Vireillä olevat asiat 

Keskustelutilaisuus järjestetään pe 8.10.2021 klo 12.00 Joutenmäen kallioalueella os. Harjurannantie 464, 78710 Varkaus. 

Kyläläiset Härmäniemen suunnalta ovat olleet Kyläyhdistykseen yhteydessä asian tiimoilta, ja Kyläyhdistys on jättänyt ympäristönsuojeluviranomaiselle muistutuksen. Selvitimme mahdollisuutta vaihtoehtoiseen tilaisuuteen ilta-aikaan, mutta valitettavasti sellaista ei järjestynyt. Toivottavasti mahdollisimman moni asiasta kiinnostunut pääsee osallistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti