Siirry pääsisältöön

Talvirieha kiinnosti lapsiperheitä

Hyvä sää houkutti sankoin joukoin kyläläisiä ja etenkin lapsiperheitä talviriehaan lauantaina 11.3. Kylätuvan maisemiin.

Tarjolla oli luistelua, mäenlaskua ja yhteistyökumppanimme HaKe Racing Teamin tarjoamaa kelkka-ajelua niin lapsille kuin lapsenmielisille.

Kyläyhdistys paistoi makkaraa ja kahviosta oli ostettavissa myös laskiaispullia ja kuumaa juomaa, jotka tekivätkin kauppansa reippaan ulkoilun jälkeen!

Joukko ihmisiä, pääsääntöisesti lapsia jonottamassa moottorikelkan kyytiin, talvinen maisema, paljon lunta. Taustalla näkyy vanha keltainen rakennus.
Kelkkakyyti kiinnosti etenkin lapsia

Ihmisiä pihamaalla, etualalla lapsi rattikelkan kyydissä. Pihalla useita lumikinoksia. Taustalla puita sekä valkoinen tiilitalo.
Kylätuvan pihalta löytyi monen kokoista mäkeä

Kuvassa mieshenkilö grillin ääressä makkaranpaistopuuhissa, katoksen alla. Taustalla puinen rakennus.
Talkooväki huolehti muonituksesta


Millaista toimintaa ja tapahtumia Sinä toivoisit kyläyhdistyksen järjestävän? Haluatko olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa toimintaa? 

Muistathan, että vuosikokouksessa määritellään tulevan toimintakauden suuntaviivat - kannattaa siis osallistua. Nähdään sunnuntaina 26.3. klo 16 Kylätuvalla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laituri ja ponttooneita myynnissä

Harjurannan Kyläyhdistys myy tarjousten perusteella laiturin ja 2 kpl ponttooneita.       Laituri nähtävillä Jokilahden uimapaikalla ja ponttoonit Kylätuvalla. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat, ilman palautusoikeutta.   Tarjoukset (1. tarjous laiturista ja 2. tarjous ponttooneista) tulee jättää 13.9.2020 mennessä Kylätuvan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Tarjoukset avataan 14.9. ja voittajalle ilmoitetaan käsittelyn jälkeen. Tarjouksesta tulee käydä ilmi tarjoajan yhteystiedot (nimi ja vähintään puhelinnumero).   Voittaneen tarjouksen jättäjä sitoutuu maksamaan tarjoamansa summan kyläyhdistyksen ilmoittamalle tilille kahden päivän sisällä sekä kuljettamaan pois ostamansa tavaran omalla kustannuksellaan viikon sisällä.   Lisätietoja sähköpostilla harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com tai p. 046 845 7213

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.

Harjurannan juhannustanssit

Harjurannan juhannustanssit  tanssitaan Kylätuvalla perjantaina 23. kesäkuuta klo 17 alkaen. Tuolloin  tanssikansaa saapuvat viihdyttämään Hanna Krans ja trio Make-Rami-Marlen. Hanna Krans on  Ylitorniolta kotoisin oleva pohjoisen tyttö, jonka elämään laulaminen on kuulunut vahvasti jo pienestä pitäen. Hanna on myös osallistunut vuosien varrella eri laulukilpailuihin, joista Sininen ja Valkoinen -laulukilpailusta lohkesi ensimmäinen sija vuonna 2019. Kesällä 2022 Hanna vieraili levytysstudiossa, josta tuomisina singlejulkaisu ”Ei virta mua vie”. Lauluntekijätiimin Jari Puhakka ja Annika Aakkula kanssa yhteistyö saa jatkoa vuoden 2023 uuden singlejulkaisun muodossa. Tutustu Hannan musiikkiin YouTubessa ! Trio Make-Rami-Marlen ei paljon esittelyjä kaipaa, sillä tämä aurinkoinen musiikkiryhmä on tuonut musiikin iloa jo useamman vuoden ajan eri tilaisuuksissa ympäri Varkautta. Kerrotaan kuitenkin, että  Make on Martti Holopainen (hanuri ja laulu), Rami on Raimo Suurholma (kitara ja laulu)