Siirry pääsisältöön

Talvirieha kiinnosti lapsiperheitä

Hyvä sää houkutti sankoin joukoin kyläläisiä ja etenkin lapsiperheitä talviriehaan lauantaina 11.3. Kylätuvan maisemiin.

Tarjolla oli luistelua, mäenlaskua ja yhteistyökumppanimme HaKe Racing Teamin tarjoamaa kelkka-ajelua niin lapsille kuin lapsenmielisille.

Kyläyhdistys paistoi makkaraa ja kahviosta oli ostettavissa myös laskiaispullia ja kuumaa juomaa, jotka tekivätkin kauppansa reippaan ulkoilun jälkeen!

Joukko ihmisiä, pääsääntöisesti lapsia jonottamassa moottorikelkan kyytiin, talvinen maisema, paljon lunta. Taustalla näkyy vanha keltainen rakennus.
Kelkkakyyti kiinnosti etenkin lapsia

Ihmisiä pihamaalla, etualalla lapsi rattikelkan kyydissä. Pihalla useita lumikinoksia. Taustalla puita sekä valkoinen tiilitalo.
Kylätuvan pihalta löytyi monen kokoista mäkeä

Kuvassa mieshenkilö grillin ääressä makkaranpaistopuuhissa, katoksen alla. Taustalla puinen rakennus.
Talkooväki huolehti muonituksesta


Millaista toimintaa ja tapahtumia Sinä toivoisit kyläyhdistyksen järjestävän? Haluatko olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa toimintaa? 

Muistathan, että vuosikokouksessa määritellään tulevan toimintakauden suuntaviivat - kannattaa siis osallistua. Nähdään sunnuntaina 26.3. klo 16 Kylätuvalla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhannustanssit Kylätuvalla

Keskikesän juhlaa vietetään Harjurannalla juhannustanssien merkeissä! Kellohelmat heilumaan ja suunta Kylätuvalle, jossa tanssijalkaa herkistää supersuosittu Orkesteri Illanvarjo. Näissä tansseissa kukaan ei jää seinäruusuksi! Katettu tanssilavamme suojaa sateelta ja paahteelta. Kylätuvan kahvio ja Martin pubi tarjoilevat helpotusta janoisille ja pikkupurtavaa kaipaaville. Illan ohjelmassa on huomioitu myös perheen pienimmät, sillä salissa soivat kuumimmat rytmit lasten omassa diskossa. Juhannustanssit Harjurannan Kylätuvalla perjantaina 24.6. klo 17-21. Liput aikuisilta 10€ (sis. kahvi/tee). Lapsille discoon vapaa pääsy. Tervetuloa viettämään juhannusta Harjurannalle!

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.

Ilouutisia tanssin ystäville!

Perinteinen Harjuranta-päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 24.7., kun kyläyhdistys tuo tanssimusiikkia Kylätuvalle. Luvassa on mukavaa menoa koko illaksi. Illan aloittaa klo 18 hurmaava Eija Kettunen, joka on niittänyt voittoja useissa laulukilpailuissa. Eijan meriitteinä mainittakoon Seniorilaulaja 2010 mestaruus, Mega Tähti 2014, Kainuun tangotaitokilpailun voitto 2016, Tangomaestro 2017, Laila ja Olavi -kilpailun seniorisarjan voitto 2017, SenioriMestarit laulukilpailun voitto 2018 ja Pentti Viherluoto -laulukilpailun voitto 2020. Eija Kettunen Eijan jälkeen lavan valtaavat illan pääesiintyjät Duo Tangokuningas Petri Hervanto säestäjänään Anssi Huotari (harmonikka, kitara ja laulu). Petri ja Anssi viihdyttävät tanssikansaa klo 19 alkaen. Kylätuvan pihamaalle rakentuu tanssilava, jolla kelpaa pyörähdellä, säällä kuin säällä.  Kannattaa siis kaivaa tanssikengät ja kellohelmat esiin, sillä nyt niitä pääsee tuulettamaan! Petri Hervanto Loppuillasta tunnelmoi trubaduuri Jere Hartik