torstai 2. maaliskuuta 2017

Suomi 100 -hankkeen kuulumisia

Yhdessä Harjurannalla 1917 - 2017 -hankkeen talvikuvaukset ovat toteutuneet suunnitellusti. Arkistoon on kertynyt materiaalia mm. ratsastuksesta, talvikalastuksesta, Harjurannan Talvikisoista sekä Härmäniemen maisemista. Käsikirjoitusta on jälleen hiottu helmikuun lopulla ideariihessä, jolloin tuli esiin uusia kuvauskohdeideoita.

Varkauden kaupungin avustuksesta on päätetty Varkauden Suomi100 -työryhmän kokouksessa 3.2. ja olemme saaneet päätöksen avustuksesta 16.2. sähköpostitse. Päätöksen mukaan olemme saaneet avustusta Harjuranta-päivään, sekä tuolloin järjestettäviin hankkeeseen kuuluviin valokuva- ja esinenäyttelyyn sekä luentotilaisuuteen. Harjuranta-dokumenttiin emme siis ole saaneet kaupungin rahoitusta, joten jatkamme muiden rahoitustahojen kartoittamista ja hakemusten tekemistä.

Muusikko Kimmo Pöllänen on luonut dokumentille oman melodian, jonka hän ensiesitti tapaamisessa 24.2. Osallistujien mielestä melodia kuvaa upeasti kyläämme ja mielikuvia siitä. Seuraavassa vaiheessa hän alkaa jatkotyöstää melodiaa ja mm. sanoituksiin voi tarjota ideoita.

Maaliskuun sovitut kuvaukset ovat mm.: kohteet Immolanjärven ympäristössä, Härmäniemen naisten tapaaminen, Sami Heiskasen haastattelu ja ensiharvennushakkuu Härmäniemessä.

Seuraava tapaaminen on kaikille avoin Yhdessä Harjurannalla 1917-2017 -hankkeen Ideariihi, Harjurannan Kylätuvalla sunnuntaina 2.4. klo 16.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti