Siirry pääsisältöön

Kylätupa

Harjurannan Kylätupa toimii juhla- ja kokoontumispaikkana eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin. 

Kyläyhdistys vuokraa tiloja sekä välineistöä, kuten telttoja, pöytiä ja tuoleja sekä kahvinkeitintä ja astioita. Tiloissamme on käytössä langaton internet-yhteys. Sopimuksesta käytössä myös videotykki. 

Monipuolinen ja muuntuva sali (59 m2) sopii monenlaiseen käyttöön. Saliin mahtuu kokoustamaan tai juhlimaan 50 hlöä. Salin tuntihinta on 5€. 


Kylätuvan kahvio on sopiva korkeintaan 16 henkilön tapaamiselle. Pöytäjärjestys on muokattavissa haluttuun muotoon. Kahvion tuntihinta on 5€. 


Jos tarvitset tilaisuuteesi tarjoiluja, voit varata myös täysin varustellun keittiön käyttöösi. Keittiön tuntihinta on 5€. 

Koko kylätupa 144€/vrk ja 230€/viikonloppu. Tarkempi hinnasto alla.
Tutustu tarjontaan kuvagalleriassa!

Huom! Lemmikkejä emme valitettavasti voi sallia allergiasyistä sisätiloihin.

HINNASTO

Kylätuvan tilat* yksittäin vuokrattuna 5 €/h, 48 €/vrk, 77 €/viikonloppu tai 235 €/viikko

*Sali, kahvio tai keittiö
- 50-paikkainen sali (59
m2)
- 16-paikkainen kahvio
(34 m2)
- täysin varusteltu keittiö
(9,7 m2)

Koko Kylätupa käyttöön 15 €/h, 144 €/vrk, 230 €/viikonloppu tai 706 €/viikko


Kauttamme saat myös pitopalvelun Kylätuvalla järjestettäviin juhliin, kokouksiin, tapahtumiin jne.
Yhteistyössä Harjurannan Nuorisoteatterin kanssa järjestyy myös viihdyttävää ohjelmaa. Käytettävissä on myös äänentoisto ja Wi-Fi. Vuokrattavissa myös disco/tunnelmavalot.

Tutustu kokouspaketteihimme ja ota yhteyttä puh. 046 845 7213 tai harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com.

JUHLAPAKETIT

Iso juhlapaketti                 200 € / vrk (norm. 240€)
- sis. 3 x 6 pop-up teltta, neljä pöytä-penkki-settiä ja isot taittopöydät esim. tarjoiluun

Pieni juhlapaketti         100 € / vrk (norm. 140€)
- sis. 3 x 3 pop-up teltta, kaksi pöytä-penkki-settiä ja iso taittopöytä esim. tarjoiluun

PÖYDÄT JA TUOLIT

Ulkokäyttöön
Muovituolit / kpl      45 kpl    á  1 € / vrk
Pöytä-penkki-setit    6 kpl    á 25 € / vrk
- penkki                  12 kpl    á 10 € / vrk
- pöytä                      6 kpl   á 15 € / vrk
Taittopöytä (iso)       2 kpl    á 20 € / vrk


Sisäkäyttöön
Taittopöydät             12 kpl    á 20 € / vrk
Taittotuolit                50 kpl    á   2 € / vrk

TELTAT

Pop-up teltta 3 x 3 m    70 € / vrk
Pop-up teltta 3 x 6 m  100 € / vrk

KEITTIÖVÄLINEET

Astiasto (80 hlö)                           hinta tapauskohtaisesti
Grilli ja muurikka-pannu
(kaasupullolla tai ilman)               30-50 € / kerta

Pulputuskeitin (100kpp)                    20 € / vrk
Erilaisia tarjoiluastioita sopimuksen mukaan

Kaikkien välineiden nouto ja palautus Kylätuvalle sopimuksen mukaan.
Mahdollisista kuljetuksista ja pystytyksistä sovittava erikseen.
Kuljetuksista veloitamme km-korvauksen (Kylätupa-kohde-Kylätupa) Verohallinnon vuosittaisen päätöksen mukaisesti. Vuonna 2022 km-korvaus 0,46 €/km, jota korotetaan 3 senttiä kilometriltä sellaisista autossa kuljetettavista koneista tai muista esineistä, joiden paino ylittää 80 kiloa tai joiden koko on suuri ja 0,0€/km, mikäli kuljetus edellyttää perävaunun käyttöä. 


HENKILÖSTÖ, PALVELUT

Järjestyksenvalvoja                          10-15 € / h tapauskohtaisesti
Kylätuvan loppusiivous                        150 € / kerta
Kylätuvan ylimääräinen siivous              50 € / h
Äänentoistomies                                     10 € / h

LUONTOKIRKKO

Kyläyhdistyksen kautta voit varata luontokirkon esim. perhejuhlia varten. Tilavuokraa ei ole, mutta halutessasi voit tehdä lahjoituksen yhdistyksen tilille.
                     

TIEDUSTELUT

puh. 046 845 7213 tai sähköposti: harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com
Katso varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä! 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhannustanssit Kylätuvalla

Keskikesän juhlaa vietetään Harjurannalla juhannustanssien merkeissä! Kellohelmat heilumaan ja suunta Kylätuvalle, jossa tanssijalkaa herkistää supersuosittu Orkesteri Illanvarjo. Näissä tansseissa kukaan ei jää seinäruusuksi! Katettu tanssilavamme suojaa sateelta ja paahteelta. Kylätuvan kahvio ja Martin pubi tarjoilevat helpotusta janoisille ja pikkupurtavaa kaipaaville. Illan ohjelmassa on huomioitu myös perheen pienimmät, sillä salissa soivat kuumimmat rytmit lasten omassa diskossa. Juhannustanssit Harjurannan Kylätuvalla perjantaina 24.6. klo 17-21. Liput aikuisilta 10€ (sis. kahvi/tee). Lapsille discoon vapaa pääsy. Tervetuloa viettämään juhannusta Harjurannalle!

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.

Ilouutisia tanssin ystäville!

Perinteinen Harjuranta-päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 24.7., kun kyläyhdistys tuo tanssimusiikkia Kylätuvalle. Luvassa on mukavaa menoa koko illaksi. Illan aloittaa klo 18 hurmaava Eija Kettunen, joka on niittänyt voittoja useissa laulukilpailuissa. Eijan meriitteinä mainittakoon Seniorilaulaja 2010 mestaruus, Mega Tähti 2014, Kainuun tangotaitokilpailun voitto 2016, Tangomaestro 2017, Laila ja Olavi -kilpailun seniorisarjan voitto 2017, SenioriMestarit laulukilpailun voitto 2018 ja Pentti Viherluoto -laulukilpailun voitto 2020. Eija Kettunen Eijan jälkeen lavan valtaavat illan pääesiintyjät Duo Tangokuningas Petri Hervanto säestäjänään Anssi Huotari (harmonikka, kitara ja laulu). Petri ja Anssi viihdyttävät tanssikansaa klo 19 alkaen. Kylätuvan pihamaalle rakentuu tanssilava, jolla kelpaa pyörähdellä, säällä kuin säällä.  Kannattaa siis kaivaa tanssikengät ja kellohelmat esiin, sillä nyt niitä pääsee tuulettamaan! Petri Hervanto Loppuillasta tunnelmoi trubaduuri Jere Hartik