Siirry pääsisältöön

Kylätupa

Harjurannan Kylätupa toimii juhla- ja kokoontumispaikkana eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin. 

Kyläyhdistys vuokraa tiloja sekä välineistöä, kuten telttoja, pöytiä ja tuoleja sekä kahvinkeitintä ja astioita. Tiloissamme on käytössä langaton internet-yhteys. Sopimuksesta käytössä myös videotykki. Käyttömukavuutta tuo myös ilmalämpöpumppu sekä salissa että kahviossa.Monipuolinen ja muuntuva sali (59 m2) sopii monenlaiseen käyttöön. Saliin mahtuu kokoustamaan tai juhlimaan 50 hlöä, joille löytyy taittopöydät sekä -tuolit. Kalustus on käytössä salin vuokrauksen yhteydessä. Salin tuntihinta on 5€. 


Kylätuvan
kahvio on sopiva korkeintaan 16 henkilön tapaamiselle. Pöytäjärjestys on muokattavissa haluttuun muotoon. Salissa järjestettävissä tilaisuuksissa kahvion puoli toimii esimerkiksi tarjoilutilana. Kahvion tuntihinta on 5€. 


Jos tilaisuuteesi kuuluu tarjoiluja tai tarvitset kylmäsäilytystä, voit varata myös täysin varustellun
keittiön käyttöösi. Varustukseen kuuluu uuniliesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kaksi jääkaappia sekä pakastin, kahvin- ja vedenkeittimet sekä ruokailu- ja tarjoiluastioita, jotka ovat käytössäsi keittiön varauksen yhteydessä. 
Keittiön tuntihinta on 5€. 

Koko kylätupa 144€/vrk ja 230€/viikonloppu. Tarkempi hinnasto alla.
Tutustu tarjontaan kuvagalleriassa!

Huom! Lemmikkejä emme valitettavasti voi sallia allergiasyistä sisätiloihin.

HINNASTO

Kylätuvan tilat* yksittäin vuokrattuna 5 €/h, 48 €/vrk, 77 €/viikonloppu tai 235 €/viikko

*Sali, kahvio tai keittiö
- 50-paikkainen sali (59
m2)
- 16-paikkainen kahvio
(34 m2)
- täysin varusteltu keittiö
(9,7 m2)

Koko Kylätupa käyttöön 15 €/h, 144 €/vrk, 230 €/viikonloppu tai 706 €/viikko


Kauttamme saat myös pitopalvelun Kylätuvalla järjestettäviin juhliin, kokouksiin, tapahtumiin jne.
Yhteistyössä Harjurannan Nuorisoteatterin kanssa järjestyy myös viihdyttävää ohjelmaa. Käytettävissä on myös äänentoisto ja Wi-Fi. Vuokrattavissa myös disco/tunnelmavalot.

Tutustu kokouspaketteihimme ja ota yhteyttä puh. 046 845 7213 tai harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com.

JUHLAPAKETIT

Iso juhlapaketti - 200 € / vrk (norm. 240€)
- sis. 3 x 6 pop-up teltta, neljä pöytä-penkki-settiä ja isot taittopöydät esim. tarjoiluun

Pieni juhlapaketti - 100 € / vrk (norm. 140€)
- sis. 3 x 3 pop-up teltta, kaksi pöytä-penkki-settiä ja iso taittopöytä esim. tarjoiluun

PÖYDÄT JA TUOLIT

Ulkokäyttöön
Muovituolit / kpl      45 kpl    á  1 € / vrk
Pöytä-penkki-setit    6 kpl    á 25 € / vrk
Yksittäin vuokrattuna
- penkki                  12 kpl    á 10 € / vrk
- pöytä                      6 kpl   á 15 € / vrk
Taittopöytä (iso)       2 kpl    á 20 € / vrk


Sisäkäyttöön
Taittopöydät             12 kpl    á 20 € / vrk
Taittotuolit                50 kpl    á   2 € / vrk

TELTAT

Pop-up teltta 3 x 3 m    70 € / vrk
Pop-up teltta 3 x 6 m  100 € / vrk

KEITTIÖVÄLINEET

Astiasto (80 hlö)                           hinta tapauskohtaisesti
Grilli ja muurikka-pannu
(kaasupullolla tai ilman)               30-50 € / kerta

Pulputuskeitin (100kpp)                    20 € / vrk
Erilaisia tarjoiluastioita sopimuksen mukaan

Kaikkien välineiden nouto ja palautus Kylätuvalle sopimuksen mukaan.
Mahdollisista kuljetuksista ja pystytyksistä sovittava erikseen.
Kuljetuksista veloitamme km-korvauksen (Kylätupa-kohde-Kylätupa) Verohallinnon vuosittaisen päätöksen mukaisesti. Vuonna 2023 km-korvaus 0,53 €/km, jota korotetaan 4 senttiä kilometriltä sellaisista autossa kuljetettavista koneista tai muista esineistä, joiden paino ylittää 80 kiloa tai joiden koko on suuri ja 0,09 €/km, mikäli kuljetus edellyttää perävaunun käyttöä. 


HENKILÖSTÖ, PALVELUT

Järjestyksenvalvoja                          10-15 € / h tapauskohtaisesti
Kylätuvan loppusiivous                        150 € / kerta
Kylätuvan ylimääräinen siivous              50 € / h
Äänentoistomies                                     10 € / h

LUONTOKIRKKO

Kyläyhdistyksen kautta voit varata luontokirkon esim. perhejuhlia varten. Tilavuokraa ei ole, mutta halutessasi voit tehdä lahjoituksen yhdistyksen tilille FI20 5500 3940 0083 76
                     

TIEDUSTELUT

puh. 046 845 7213 tai sähköposti: harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com
Katso varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä! 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.

Ilouutisia tanssin ystäville!

Perinteinen Harjuranta-päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 24.7., kun kyläyhdistys tuo tanssimusiikkia Kylätuvalle. Luvassa on mukavaa menoa koko illaksi. Illan aloittaa klo 18 hurmaava Eija Kettunen, joka on niittänyt voittoja useissa laulukilpailuissa. Eijan meriitteinä mainittakoon Seniorilaulaja 2010 mestaruus, Mega Tähti 2014, Kainuun tangotaitokilpailun voitto 2016, Tangomaestro 2017, Laila ja Olavi -kilpailun seniorisarjan voitto 2017, SenioriMestarit laulukilpailun voitto 2018 ja Pentti Viherluoto -laulukilpailun voitto 2020. Eija Kettunen Eijan jälkeen lavan valtaavat illan pääesiintyjät Duo Tangokuningas Petri Hervanto säestäjänään Anssi Huotari (harmonikka, kitara ja laulu). Petri ja Anssi viihdyttävät tanssikansaa klo 19 alkaen. Kylätuvan pihamaalle rakentuu tanssilava, jolla kelpaa pyörähdellä, säällä kuin säällä.  Kannattaa siis kaivaa tanssikengät ja kellohelmat esiin, sillä nyt niitä pääsee tuulettamaan! Petri Hervanto Loppuillasta tunnelmoi trubaduuri Jere Hartik

Laituri ja ponttooneita myynnissä

Harjurannan Kyläyhdistys myy tarjousten perusteella laiturin ja 2 kpl ponttooneita.       Laituri nähtävillä Jokilahden uimapaikalla ja ponttoonit Kylätuvalla. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat, ilman palautusoikeutta.   Tarjoukset (1. tarjous laiturista ja 2. tarjous ponttooneista) tulee jättää 13.9.2020 mennessä Kylätuvan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Tarjoukset avataan 14.9. ja voittajalle ilmoitetaan käsittelyn jälkeen. Tarjouksesta tulee käydä ilmi tarjoajan yhteystiedot (nimi ja vähintään puhelinnumero).   Voittaneen tarjouksen jättäjä sitoutuu maksamaan tarjoamansa summan kyläyhdistyksen ilmoittamalle tilille kahden päivän sisällä sekä kuljettamaan pois ostamansa tavaran omalla kustannuksellaan viikon sisällä.   Lisätietoja sähköpostilla harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com tai p. 046 845 7213