Siirry pääsisältöön

Tapahtumat

Päivitämme vuoden 2022 tapahtumatietoja tälle sivulle järjestelyjen edetessä. Vallitseva koronatilanne vaikuttaa merkittävästi tapahtumien järjestämiseen. Kaikki tapahtumat pyrimme järjestämään huomioiden ajantasaiset turvallisuusohjeet.Sunnuntaina 27.2. klo 12-16
Laskiaisrieha
Mäenlaskua, lumenveistoa, hiihtoa ja herkuttelua laskiaispullilla. Koko perheen iloinen ulkoilutapahtuma kutsuu laskiaisen viettoon Kylätuvalle!

Sunnuntaina 27.3. klo 19
Vuosikokous
Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutosesitys koskien yhdistyksen sääntöjen 8§:ää

Torstaina 7.4. klo 18-19.30
Työpaja: Kylän virkistyskohteet kuntoon!
Onko sinulla antaa aikaasi tunniksi tai kahdeksi? Haluatko tehdä mielekästä työtä yhteiseksi hyväksi ja samalla kenties tutustua muihin kyläläisiin ja kesäasukkaisiin?
Kyläyhdistys ylläpitää kylän virkistyskohteita talkoovoimin, ja porukassa on tilaa tekeville ja osaaville käsille. Tänä vuonna aloitamme laatimaan viisivuotissuunnitelman kohteiden ylläpitoa ja kunnostusta varten.

Keskiviikkona 18.5. klo 17-19.30
Kevätsiivous Kylätuvalla
Siistitään talven jäljet Kylätuvan ympäristöstä ja nautitaan Kyläyhdistyksen tarjoamat talkooeväät Kylätuvalla. Kerää omaan tahtiisi ympäristöstä roskia, haravoi ja lakaise piha-aluetta, pese ikkunoita ja istuta kesäkukkasia. Jätesäkkejä, työvälineitä ja suojakäsineitä tarjolla rajattu määrä, varaudu tuomaan omat!

Lauantaina 21.5. klo 14-15.30
Norppia Harjurannalla?
Tervetuloa keskustelemaan ja kuuntelemaan norpista!
Ohjelmassa:
- Paikalla olevien omia havaintoja norpista Harjurannalla ja sen lähialueilla
- Miksi norppaa suojellaan?
- Miten norppaa suojellaan?
- Norppaturvallinen katiska
Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Pohjois-Savon luonnonsuojelupiirin kanssa.

Perjantaina 24.6. klo 17 - 21 
Juhannustanssit Kylätuvalla
Keskikesän juhlaa vietetään Harjurannalla juhannustanssien merkeissä!
Kellohelmat heilumaan ja suunta Kylätuvalle, jossa tanssijalkaa herkistää supersuosittu Orkesteri Illanvarjo. Näissä tansseissa kukaan ei jää seinäruusuksi!
Liput 10€/aikuiset (sis. kahvi/tee).

Sunnuntaina 7.8. klo 15-16
Metsäkirkko Luontokirkolla

Keskiviikkona 7.12. klo 18 
Kauneimmat joululaulut Kylätuvalla

Keskiviikkona 14.12. klo 18 
Joulurauhan julistus Luontokirkolla

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhannustanssit Kylätuvalla

Keskikesän juhlaa vietetään Harjurannalla juhannustanssien merkeissä! Kellohelmat heilumaan ja suunta Kylätuvalle, jossa tanssijalkaa herkistää supersuosittu Orkesteri Illanvarjo. Näissä tansseissa kukaan ei jää seinäruusuksi! Katettu tanssilavamme suojaa sateelta ja paahteelta. Kylätuvan kahvio ja Martin pubi tarjoilevat helpotusta janoisille ja pikkupurtavaa kaipaaville. Illan ohjelmassa on huomioitu myös perheen pienimmät, sillä salissa soivat kuumimmat rytmit lasten omassa diskossa. Juhannustanssit Harjurannan Kylätuvalla perjantaina 24.6. klo 17-21. Liput aikuisilta 10€ (sis. kahvi/tee). Lapsille discoon vapaa pääsy. Tervetuloa viettämään juhannusta Harjurannalle!

Ilouutisia tanssin ystäville!

Perinteinen Harjuranta-päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 24.7., kun kyläyhdistys tuo tanssimusiikkia Kylätuvalle. Luvassa on mukavaa menoa koko illaksi. Illan aloittaa klo 18 hurmaava Eija Kettunen, joka on niittänyt voittoja useissa laulukilpailuissa. Eijan meriitteinä mainittakoon Seniorilaulaja 2010 mestaruus, Mega Tähti 2014, Kainuun tangotaitokilpailun voitto 2016, Tangomaestro 2017, Laila ja Olavi -kilpailun seniorisarjan voitto 2017, SenioriMestarit laulukilpailun voitto 2018 ja Pentti Viherluoto -laulukilpailun voitto 2020. Eija Kettunen Eijan jälkeen lavan valtaavat illan pääesiintyjät Duo Tangokuningas Petri Hervanto säestäjänään Anssi Huotari (harmonikka, kitara ja laulu). Petri ja Anssi viihdyttävät tanssikansaa klo 19 alkaen. Kylätuvan pihamaalle rakentuu tanssilava, jolla kelpaa pyörähdellä, säällä kuin säällä.  Kannattaa siis kaivaa tanssikengät ja kellohelmat esiin, sillä nyt niitä pääsee tuulettamaan! Petri Hervanto Loppuillasta tunnelmoi trubaduuri Jere Hartik

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.