Siirry pääsisältöön

Tapahtumat

Päivitämme vuoden 2024 tapahtumatietoja tälle sivulle järjestelyjen edetessä.

Toukokuussa
Talkoot Luontokirkolla ke 15.5. klo 16-19 ja Kylätuvalla ke 22.5. klo 16-19
Siistimme yhteistuumin niin Luontokirkon kuin Kylätuvan ympäristöstä talven jäljet ja kohennamme ne kevään ja kesän tapahtumia varten kuntoon. Omia puutarhavälineitä kannattaa tuoda mukaan! Talkooväelle tarjolla reipasta hyötyliikuntaa mukavassa seurassa. Talkoiden lomassa tarjolla virvokkeita ja pientä syötävää.

Lauantaina 8.6.
Avoimet Kylät - Virkistyspäivä
Pohjois-Savon Kylät ry:n kanssa yhteistyössä toteutuu virkistyspäivä erityisesti ikäihmisille suunnatulla ohjelmalla. 

Lauantaina 27.7.
Harjuranta-päivä
Kylätuvan tanssien lisäksi ohjelmaa löytyy myös lapsille, ja tuttuun tapaan järjestetään arpajaiset. Kahvio ja Martin pub palvelevat kävijöitä.

Sunnuntaina 4.8. klo 15
Metsäkirkko
Luomakunnan sunnuntaina Varkauden ev.lut. seurakunta järjestää metsäkirkon Varkauden korkeimmalla kohdalla, Joenmäenvuorella, Harjurannan luontokirkossa.

Marraskuussa
Halloween-disco ja Kekri-ilta
Lasten omassa Halloween-discossa jokainen tanssija pääsee näyttämään parhaat tanssiliikkeensä! Kekri-ilta tarjoilee viihdettä ja virkistystä aikuisempaan makuun. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Kahvio ja pubi ovat myös avoinna.

Keskiviikkona 4.12. klo 18
Kauneimmat joululaulut Kylätuvalla 
Harjurannan Kylätuvalla lauletaan kauneimpia joululauluja perinteiseen tapaan. Kaikki kyläläiset ja kausiasukkaat ovat tervetulleita virittäytymään joulutunnelmaan. Samalla voi osallistua keräykseen, jolla tuetaan Suomen Lähetysseuran työtä. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Varkauden ev. lut. seurakunnan kanssa.

Keskiviikkona 1.12. klo 18
Joulurauhan julistus Luontokirkolla
Joulun viettoon hiljennytään tunnelmallisessa luontokirkossa Varkauden korkeimmalla paikalla, Joenmäen vuorella. Kyläyhdistys valaisee alueen kymmenin kynttilöin ja ulkotulin, varaudu kuitenkin pimeään ja ota mukaan otsa-/taskulamppu. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Varkauden ev. lut. seurakunnan kanssa.


Menneet tapahtumat 

Torstaina 18.1. klo 17-19.30
Ilta seurakuntalaisille
Varkauden seurakunta jalkautuu kylille kuulemaan seurakuntalaisten toiveita toiminnasta. 

Lauantaina 16.3. klo 10-14
Talvirieha
Mäenlaskua, luistelua, hiihtoa ja herkuttelua laskiaispullilla. Koko perheen iloinen ulkoilutapahtuma kutsuu viettämään mukavaa talvipäivää Kylätuvalle! Ulkoilun lisäksi tarjolla on sisäpuuhaa askartelun merkeissä. Ohjelmassa on myös Leppävirran Urheilijoiden järjestämät pilkkikisat Petkellahdella sekä kaiken kansan hiihtokisat Harjurannan kuntoradan ladulla.

Maanantaina 25.3. klo 18
Vuosikokous
Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.

Laituri ja ponttooneita myynnissä

Harjurannan Kyläyhdistys myy tarjousten perusteella laiturin ja 2 kpl ponttooneita.       Laituri nähtävillä Jokilahden uimapaikalla ja ponttoonit Kylätuvalla. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat, ilman palautusoikeutta.   Tarjoukset (1. tarjous laiturista ja 2. tarjous ponttooneista) tulee jättää 13.9.2020 mennessä Kylätuvan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Tarjoukset avataan 14.9. ja voittajalle ilmoitetaan käsittelyn jälkeen. Tarjouksesta tulee käydä ilmi tarjoajan yhteystiedot (nimi ja vähintään puhelinnumero).   Voittaneen tarjouksen jättäjä sitoutuu maksamaan tarjoamansa summan kyläyhdistyksen ilmoittamalle tilille kahden päivän sisällä sekä kuljettamaan pois ostamansa tavaran omalla kustannuksellaan viikon sisällä.   Lisätietoja sähköpostilla harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com tai p. 046 845 7213

Harjurannan juhannustanssit

Harjurannan juhannustanssit  tanssitaan Kylätuvalla perjantaina 23. kesäkuuta klo 17 alkaen. Tuolloin  tanssikansaa saapuvat viihdyttämään Hanna Krans ja trio Make-Rami-Marlen. Hanna Krans on  Ylitorniolta kotoisin oleva pohjoisen tyttö, jonka elämään laulaminen on kuulunut vahvasti jo pienestä pitäen. Hanna on myös osallistunut vuosien varrella eri laulukilpailuihin, joista Sininen ja Valkoinen -laulukilpailusta lohkesi ensimmäinen sija vuonna 2019. Kesällä 2022 Hanna vieraili levytysstudiossa, josta tuomisina singlejulkaisu ”Ei virta mua vie”. Lauluntekijätiimin Jari Puhakka ja Annika Aakkula kanssa yhteistyö saa jatkoa vuoden 2023 uuden singlejulkaisun muodossa. Tutustu Hannan musiikkiin YouTubessa ! Trio Make-Rami-Marlen ei paljon esittelyjä kaipaa, sillä tämä aurinkoinen musiikkiryhmä on tuonut musiikin iloa jo useamman vuoden ajan eri tilaisuuksissa ympäri Varkautta. Kerrotaan kuitenkin, että  Make on Martti Holopainen (hanuri ja laulu), Rami on Raimo Suurholma (kitara ja laulu)