Siirry pääsisältöön

Harjuranta-päivä 2024

Tervetuloa viettämään aurinkoista ja lämmintä kesäpäivää Harjurannalle!

Perinteisillä Harjuranta-päivillä 27.7. on luvassa ohjelmaa niin lapsiperheille kuin musiikin ystäville. Kesäpäivään kuuluu ilman muuta pomppulinna ja pehmis, sekä herkulliset virvokkeet kahviosta. Kylätuvan piha-alueella on nähtävillä Kahvankiäntäjien sekä Small Town Cruisersien vanhoja menopelejä. Illan tullen tanssijalkaa herkistää savolainen bilebändi Olonkorjuu! Martin pubi on avoinna ja palvelee janoisia anniskeluoikeuksin. Kylätuvalle on esteetön pääsy päätyovesta.
Tapahtuman juontaa Lempi Liimaska!

Ohjelma (muutokset mahdollisia):

klo 15-19 takakonttikirppis
 • Myyntipaikka 5€/auto tai peräkärry
 • Paikkavaraukset s-postitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com tai tekstiviestillä p. 046 845 7213
 • Myyjät paikalle klo 14.30 mennessä, paikkamaksu käteisellä tai kortilla.
 • Kylätuvan kahvio ja WC-tilat palvelevat niin myyjiä kuin asiakkaita. 
 • Kirppisalue sijaitsee alakentällä, entisen kaukalon paikalla. Asiakaspysäköinti yläkentällä.
klo 15.30 alkaen lasten laulukilpailu
 • Sarjat: alle 5 v, 6-8 v, 9-12 v. 
 • Ei osallistumismaksua!
 • Kappalevalinta vapaa, ei säestystä/taustamusiikkia. Esiintyä voi mikrofonin kanssa tai ilman.
 • Ennakkoilmoittautumiset Marketalle puhelimitse ti 23.7. ja to 25.7. klo 18-19 tai tekstiviestillä mihin aikaan vaan, puh. 040 543 8771. Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava osallistujan nimi ja ikä.
 • Ilmoittautua voi myös paikan päällä, ennen kilpailun alkua klo 15-15.30.
 • Kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon. Tuomariston valitsemat voittajat palkitaan lahjakorteilla.
Laulukilpailun jälkeen Kylätuvan salissa lasten disco!

klo 18 alkaen iltajuhla
 • Puheet ja palkitsemiset - Vuoden harjurantalainen, vuoden harjurantalainen yrittäjä sekä mahdolliset erikoismainintojen saajat. Esitä ehdokastasi täällä! Voit myös jättää ehdotuksesi kirjekuoressa Kylätuvan postilaatikkoon 20.7. mennessä. Hallitus valitsee palkittavat ehdokasasettelun perusteella. Etusijalla ovat sellaiset ehdokkaat, joita ei ole aikaisempina vuosina palkittu.
 • Illan tanssimusiikista vastaa savolainen bilebändi Olonkorjuu! Showtime klo 18.30.
Perinteiseen ohjelmaan kuuluu myös arpajaiset, joissa on jälleen luvassa paljon palkintoja, sekä oluenjuontikilpailu klo 21 (K-18, osallistumismaksu 5€).

Tule kylään!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.

Laituri ja ponttooneita myynnissä

Harjurannan Kyläyhdistys myy tarjousten perusteella laiturin ja 2 kpl ponttooneita.       Laituri nähtävillä Jokilahden uimapaikalla ja ponttoonit Kylätuvalla. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat, ilman palautusoikeutta.   Tarjoukset (1. tarjous laiturista ja 2. tarjous ponttooneista) tulee jättää 13.9.2020 mennessä Kylätuvan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Tarjoukset avataan 14.9. ja voittajalle ilmoitetaan käsittelyn jälkeen. Tarjouksesta tulee käydä ilmi tarjoajan yhteystiedot (nimi ja vähintään puhelinnumero).   Voittaneen tarjouksen jättäjä sitoutuu maksamaan tarjoamansa summan kyläyhdistyksen ilmoittamalle tilille kahden päivän sisällä sekä kuljettamaan pois ostamansa tavaran omalla kustannuksellaan viikon sisällä.   Lisätietoja sähköpostilla harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com tai p. 046 845 7213

Vekara-Varkaus Festivaaliviikko Harjurannalla

Kesäkuun alussa vietetään perinteistä Vekara-Varkaus Festivaaliviikkoa 11.-17. kesäkuuta. Varkauden seurakunta järjestää tiistaina 12. kesäkuuta Ilta perheille -tapahtuman Luontokirkolla klo 17.30 alkaen.  Linja-autokuljetus luontokirkolle lähtee klo 17.00 pääkirkon parkkipaikalta. Harjurannan luontokirkolle voi saapua myös omalla autolla, ohjelma alkaa klo 17.30 luontokirkolla. Ota mukaan omat eväät ja makkarat, paikan päällä on nuotio kuumana. Paluukuljetus lähtee n. klo 19.00. Retken kokonaiskesto n. 2,5 tuntia. Mukaan mahtuu 46 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.  Ilmoittautuminen ma 11.6. mennessä Paula Boman, puh. 040 501 4950  Lisätietoja puh. 040 501 4950 tai puh. 040 578 5218  Ajo-ohje: Varkauden keskustasta ajetaan Könönpellon rampille, josta noustaan ylös ja käännytään oikealle Harjurannantie. Harjurannantietä ajetaan n. 10 kilometriä, jonka jälkeen käännytään vasemmalle risteyksestä, jossa kyltti Luontokirkko.  AJANKOHTA  Ti 12.6. klo 16.45 linja-aut