Siirry pääsisältöön

Kyläyhdistys


Harjurannalla on ollut kylätoimintaa vuodesta 1980 lähtien!

Kyläyhdistykseen ja varsinkin hallitukseen kaivataan koko ajan uusia jäseniä! Jos haluat osallistua talkoisiin mukavassa porukassa, antaa osaamistasi yhteiseksi hyväksi, päästä vaikuttamaan tai muuten vaan tavata asuinalueesi ihmisiä - tule mukaan toimintaan.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin ja liity jäseneksi! Täytä joko sähköinen kaavake tai tulosta, täytä ja palauta paperinen kaavake esimerkiksi tapahtuman yhteydessä kylätuvan kahvioon tai kyläyhdistyksen postilaatikkoon tai toimita hallituksen jäsenelle. Jäsenyyden hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Kyläyhdistyksen hallitus valitaan vuosikokouksessa, joka järjestetään tammi-maaliskuussa. Hallituksen jäsenen toimikausi on vuosikokousten välinen aika. Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella jäsenellä yksi ääni. 

Vuoden 2022 hallitus:

Puheenjohtaja: Tiina Immonen
Varapuheenjohtaja: Jaana Luostarinen
Rahastonhoitaja: Jussi Mikkonen
Muut jäsenet: Mika Immonen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen ja Ari Puustinen


Harjurannan Kyläyhdistys ry

y-tunnus 1513403-6 / rek.nro 173.462
p. 046 845 7213
harjurannan.kylayhdistys@gmail.com
Kylätupa, Harjurannantie 588, 78710 Varkaus
E-laskuosoite: 003715134036 OKOYFIHH

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juhannustanssit Kylätuvalla

Keskikesän juhlaa vietetään Harjurannalla juhannustanssien merkeissä! Kellohelmat heilumaan ja suunta Kylätuvalle, jossa tanssijalkaa herkistää supersuosittu Orkesteri Illanvarjo. Näissä tansseissa kukaan ei jää seinäruusuksi! Katettu tanssilavamme suojaa sateelta ja paahteelta. Kylätuvan kahvio ja Martin pubi tarjoilevat helpotusta janoisille ja pikkupurtavaa kaipaaville. Illan ohjelmassa on huomioitu myös perheen pienimmät, sillä salissa soivat kuumimmat rytmit lasten omassa diskossa. Juhannustanssit Harjurannan Kylätuvalla perjantaina 24.6. klo 17-21. Liput aikuisilta 10€ (sis. kahvi/tee). Lapsille discoon vapaa pääsy. Tervetuloa viettämään juhannusta Harjurannalle!

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.

Ilouutisia tanssin ystäville!

Perinteinen Harjuranta-päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 24.7., kun kyläyhdistys tuo tanssimusiikkia Kylätuvalle. Luvassa on mukavaa menoa koko illaksi. Illan aloittaa klo 18 hurmaava Eija Kettunen, joka on niittänyt voittoja useissa laulukilpailuissa. Eijan meriitteinä mainittakoon Seniorilaulaja 2010 mestaruus, Mega Tähti 2014, Kainuun tangotaitokilpailun voitto 2016, Tangomaestro 2017, Laila ja Olavi -kilpailun seniorisarjan voitto 2017, SenioriMestarit laulukilpailun voitto 2018 ja Pentti Viherluoto -laulukilpailun voitto 2020. Eija Kettunen Eijan jälkeen lavan valtaavat illan pääesiintyjät Duo Tangokuningas Petri Hervanto säestäjänään Anssi Huotari (harmonikka, kitara ja laulu). Petri ja Anssi viihdyttävät tanssikansaa klo 19 alkaen. Kylätuvan pihamaalle rakentuu tanssilava, jolla kelpaa pyörähdellä, säällä kuin säällä.  Kannattaa siis kaivaa tanssikengät ja kellohelmat esiin, sillä nyt niitä pääsee tuulettamaan! Petri Hervanto Loppuillasta tunnelmoi trubaduuri Jere Hartik