Siirry pääsisältöön

Kyläyhdistys


Harjurannalla on ollut kylätoimintaa vuodesta 1980 lähtien!

Kyläyhdistykseen ja varsinkin hallitukseen kaivataan koko ajan uusia jäseniä! Jos haluat osallistua talkoisiin mukavassa porukassa, antaa osaamistasi yhteiseksi hyväksi, päästä vaikuttamaan tai muuten vaan tavata asuinalueesi ihmisiä - tule mukaan toimintaan.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin ja liity jäseneksi! Täytä joko sähköinen kaavake tai tulosta, täytä ja palauta paperinen kaavake esimerkiksi tapahtuman yhteydessä kylätuvan kahvioon tai kyläyhdistyksen postilaatikkoon tai toimita hallituksen jäsenelle. Jäsenyyden hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Kyläyhdistyksen hallitus valitaan vuosikokouksessa, joka järjestetään tammi-maaliskuussa. Hallituksen jäsenen toimikausi on vuosikokousten välinen aika. Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella jäsenellä yksi ääni. 

Vuoden 2023 hallitus:

Puheenjohtaja: Tiina Immonen
Varapuheenjohtaja: Jaana Luostarinen
Rahastonhoitaja: Jussi Mikkonen
Muut jäsenet: Mika Immonen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen ja Ari Puustinen


Harjurannan Kyläyhdistys ry

y-tunnus 1513403-6 / rek.nro 173.462
p. 046 845 7213
harjurannan.kylayhdistys@gmail.com
Kylätupa, Harjurannantie 588, 78710 Varkaus
E-laskuosoite: 003715134036 OKOYFIHH

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hallitus 2021

Harjurannan Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 28.6.2021 valittiin hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet kuluvalle toimikaudelle. Hallitus järjestäytyi 7.7.2021 kokouksessaan seuraavasti: Puheenjohtaja Jussi Mikkonen toimii myös rahastonhoitajana. Sihteeriksi valittiin Ida Markkanen, varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi Tiina Immonen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Immonen, joka toimii myös venepaikkavastaavana, Jaana Luostarinen, Marketta Pöllänen, Heimo Pöllänen sekä Ari Puustinen. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus kutsuu koolle tarpeelliset työryhmät, mm. alueiden kunnossapitoon, tapahtumajärjestelyihin sekä liikuntatoimintaan liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyläyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä, tule mukaan työryhmien toimintaan! Ota yhteyttä p. 046 845 7213 tai sähköpostitse harjurannan.kylayhdistys@gmail.com. Huomioithan, että toimimme vapaaehtoispohjalta, joten joskus vastaamisessa saattaa kestää.

Laituri ja ponttooneita myynnissä

Harjurannan Kyläyhdistys myy tarjousten perusteella laiturin ja 2 kpl ponttooneita.       Laituri nähtävillä Jokilahden uimapaikalla ja ponttoonit Kylätuvalla. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat, ilman palautusoikeutta.   Tarjoukset (1. tarjous laiturista ja 2. tarjous ponttooneista) tulee jättää 13.9.2020 mennessä Kylätuvan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Tarjoukset avataan 14.9. ja voittajalle ilmoitetaan käsittelyn jälkeen. Tarjouksesta tulee käydä ilmi tarjoajan yhteystiedot (nimi ja vähintään puhelinnumero).   Voittaneen tarjouksen jättäjä sitoutuu maksamaan tarjoamansa summan kyläyhdistyksen ilmoittamalle tilille kahden päivän sisällä sekä kuljettamaan pois ostamansa tavaran omalla kustannuksellaan viikon sisällä.   Lisätietoja sähköpostilla harjurannan.kylayhdistys(a)gmail.com tai p. 046 845 7213

Harjurannan juhannustanssit

Harjurannan juhannustanssit  tanssitaan Kylätuvalla perjantaina 23. kesäkuuta klo 17 alkaen. Tuolloin  tanssikansaa saapuvat viihdyttämään Hanna Krans ja trio Make-Rami-Marlen. Hanna Krans on  Ylitorniolta kotoisin oleva pohjoisen tyttö, jonka elämään laulaminen on kuulunut vahvasti jo pienestä pitäen. Hanna on myös osallistunut vuosien varrella eri laulukilpailuihin, joista Sininen ja Valkoinen -laulukilpailusta lohkesi ensimmäinen sija vuonna 2019. Kesällä 2022 Hanna vieraili levytysstudiossa, josta tuomisina singlejulkaisu ”Ei virta mua vie”. Lauluntekijätiimin Jari Puhakka ja Annika Aakkula kanssa yhteistyö saa jatkoa vuoden 2023 uuden singlejulkaisun muodossa. Tutustu Hannan musiikkiin YouTubessa ! Trio Make-Rami-Marlen ei paljon esittelyjä kaipaa, sillä tämä aurinkoinen musiikkiryhmä on tuonut musiikin iloa jo useamman vuoden ajan eri tilaisuuksissa ympäri Varkautta. Kerrotaan kuitenkin, että  Make on Martti Holopainen (hanuri ja laulu), Rami on Raimo Suurholma (kitara ja laulu)